Fotogaleria

Një prezantim multimedial i projekteve dhe punimve nga ARLIS CONSTRUCTION. Na kontaktoni për çdo info apo pyetje që mund të keni.

SHIKO MË SHUMË


Projekte:
Corner
Tirana Lake
Pogradec Marina
Gran Melia
United Towers
Eyes Of Tirana
Farmacia 10
Square 21
The Courtyard
Rezidencë Farkë
Clearwater Beach
Omega Pharma
Plazh, Durrës
Kompleksi Drilon
Ali Demi
Kashar 3
Kashar 2
Kashar 1
Objekti Liqeni
Më Shumë Projekte
Punime: