Projekti:

Eyes Of Tirana
Eyes Of Tirana

Ndërtesë 31 Kate Dhe 5 Kate nën tokë

Eyes Of Tirana është Projektuar Si Një Ndërtesë E Madhe, 31 Kate E Lartë Me 5 Kate nën tokë. Propozimi Përbëhet Nga Tre Pjesë Të Godinës Që Do Të Pëmbajnë Apartamente, Zyra Dhe Dyqane Që Arrijnë Në Total Në 63.500 M2. Maja E Kullës, Që Hapet Si Lule, Sfidon Gravitetin. Atriumet Kanë Pamjen E Një Syri Nga Ka Marrë Dhe Këtë Emër.

Sheshi Skënderbej

Projekte Të Tjera