Projekti:

Ali Demi
Ali Demi

Godinë Banimi Dhe Shërbimi 1 - 7 - 9 Kate

Godinë Banimi Dhe Shërbimi 1 - 7 - 9 Kate + 2 Kate Parkim Nëntokë, Punimet Për Të Cilin Kanë Filluar Në Shtator Të Vitit 2014 Me Investues Dhe Ndërtues Shoqërinë “ARLIS CONSTRUCTION“ Dhe Pozicionohet Në Rr: Ali Demi, Tiranë, Ky Kompleks Ofron Një Vend Të Qetë, Perfekt Për Shtëpinë Tuaj. Hapësira Të Ndriçuara, Të Bollshme Dhe Standarte Të Larta Në Ndërtim, Cilësinë Maksimale Dhe Teknologjinë Bashkëkohore. Kompleksi Ka Një Sipërfaqe Totale Prej 5.865 M2 Dhe Përbëhet Nga 1 Objekt 1 - 7 - 9 Kate + 2 Kate Parkim Nëntokë.Edhe Në Këtë Projekt, “ARLIS CONSTRUCTION“, Garanton Përmbushjen E Kërkesave Dhe Pritshmërive Të Klientëve. Brenda Kompleksit Mund Të Gjeni Gjithcka Që Nevojitet, Duke Filluar Nga Hapësirat Rekreative, Hapësira Të Gjelbëruara, Lulishte, Bare, Etj.

Rr. Ali Demi, Tiranë

Projekte Të Tjera