Projekti:

United Towers
United Towers

Kullë me apartamente banimi dhe hotel

Kulla Me Shumë Përdorime Në Një Zonë Të Gjallë Të Tiranës, Ofron Disa Funksione Si Zyra Dhe Zona Tregtare, Por Pjesa Më E Rëndësishme Janë Apartamentet Luksoze Me Pamje Të Mrekullueshme.

Rr. Prokop Mima, Tiranë

Projekte Të Tjera