Projekti:

Pogradec Marina
Pogradec Marina

Kompleks banimi Dhe Hotel

(2024-2029) Një Kompleks Organik Pranë Liqenit Të Ohrit, I Përbërë Nga Njësi Tregtare, Restorante, Apartamente Dhe Një Hotel Me 5 Yje Të Markës “Gran Melia”, Të Gjitha Me Pamje Emocionuese Mbi Liqenin Më Të Thellë Në Ballkan.

Pogradec

Projekte Të Tjera