Projekti:

Kashar 1
Kashar 1

Godinë Banimi Dhe Shërbimi 1 - 7 - 9 Kate

Godinë Banimi Dhe Shërbimi 1 - 7 - 9 Kate + 1 Kat Parkim Nëntokë, Punimet Për Të Cilin Kanë Filluar Në Gusht Të Vitit 2013 Me Investues Dhe Ndërtues Shoqërinë “ARLIS CONSTRUCTION“ Pozicionohet Në Rr. 3 Dëshmorët, Kashar, Tiranë, Ky Kompleks Ofron Një Vend Të Qetë Dhe Me Ajër Të Pastër, Perfekt Për Shtëpinë Tuaj. Hapësira Të Ndriçuara, Të Bollshme Dhe Standarte Të Larta Në Ndërtim, Cilësinë Maksimale Dhe Teknologjinë Bashkëkohore.Kompleksi Ka Një Sipërfaqe Totale Prej 4.345 M2 Dhe Përbëhet Nga 1 Objekt 1 - 7 - 9 Kate + 1 Kat Parkim Nëntokë. Ndërtimi Ka Përfunduar Dhe Ka Filluar Banimi. Edhe Ky Projekt, I “ARLIS CONSTRUCTION“, Ka Rezultuar Shumë I Suksesshëm Bazuar Në Raportin Kërkesë - Ofertë Të Tregut Si Edhe Në Përmbushjen E Pritshërive Të Klientëve Tanë. Brenda Kompleksit Mund Të Gjeni Gjithçka Që Nevojitet, Duke Filluar Nga Hapësirat Rekreative, Hapësira Të Gjelbëruara, Lulishte, Bare, Etj.

Rr. 3 Dëshmorët, Kashar, Tiranë

Projekte Të Tjera