Projekti:

Omega Pharma
Omega Pharma

Zyra Dhe Depo Farmaceutike 1-3 Dhe 4 Kate

Zyra Dhe Depo Farmaceutike 1-3 Dhe 4 Kate + 1 Kat Parkim Nëntokë, Punimet Për Të Cilin Kanë Filluar Në Maj Të Vitit 2015 Me Investues “Omega PHARMA“ Dhe Ndërtues Shoqërinë “ARLIS CONSTRUCTION“ Dhe Pozicionohet Në Rr: Pavarësia, Kashar, Tiranë. Kjo Sipërrjmarrje E “ARLIS CONSTRUCTION“ Shpk është Realizar Duke Plotësuar Maksimalisht Kërkesëat Dhe Kushtet E Nevojshme Për Ndërtimin E Objektit Dhe Duke Ndjekur Standartet Më Tëtë Larta Në Ndërtim, Cilësinë Maksimale Dhe Teknologjinë Bashkëkohore. Godina Me Një Sipërfaqe Totale Prej 13.542 M2, Ka Një Infrastrukturë Ideale Për Mirëfunksionimin E Shërbimeve Të Ofruara.

Rr: Pavarësia, Kashar, Tiranë

Projekte Të Tjera