Projekti:

Kashar 2
Kashar 2

Godinë Banimi Dhe Shërbimi 1 - 7 - 9 Kate

Godinë Banimi Dhe Shërbimi 1 - 7 - 9 Kate + 1 Kat Parkim, Nëntoke, Punimet Për Të Cilin Kanë Filluar Në Nëntor Të Vitit 2013me Investues Dhe Ndërtues Shoqërinë “ARLIS CONSTRUCTION“, Ndodhet Në Rr. Gjergj Elez Alia, Kashar, Tiranë, Ka Një Sipërfaqe Totale Prej 6.433 M2 Dhe Përbëhet Nga 1 Objekte 1 - 7 - 9 Katëshe Dhe 1 Kat Nëntokë Parkimi. Ajo Ofron Hapësira Të Ndriçuara Dhe Të Bollshme, Rekreative, Hapësira Të Gjelbëruara, Lulishte, Bare, Etj.Këto Godina Janë Ndërtuar Duke Ndjekur Standartet Më Të Larta, Cilësinë Maksimale Dhe Teknologjinë Bashkëkohore. Edhe Ky Projekt, I “ARLIS CONSTRUCTION“, Ka Rezultuar Shumë I Suksesshëm Bazuar Në Raportin Kërkesë - Ofertë Të Tregut Si Edhe Në Përmbushjen E Pritshërive Të Klientëve Tanë.

Rr. Gjergj Elez Alia, Kashar, Tiranë

Projekte Të Tjera