Projekti:

Kompleksi Drilon
Kompleksi Drilon

Kompleks Me Godina Banimi 6 - Kat

KOMPLEKSI DRILON, DURRES, Godina Banimi 6 Kate+1 Kat Papafingo + 2 Kate Nëntokë, Punimet Për Të Cilin Kanë Filluar Në Teor Të Vitit 2007 Me Investues Dhe Ndërtues Shoqërinë “ARLIS CONSTRUCTION“, Ndodhet Tek Shkembi I Kavajes, Durres Dhe Ka Një Sipërfaqe Totale Prej 9.800 M2. Objekti Ofron Hapësira Të Ndriçuara Dhe Të Bollshme, Standarte Të Larta Në Ndërtim, Cilësinë Maksimale Dhe Teknologjinë Bashkëkohore. Edhe Ky Projekt, I “ARLIS CONSTRUCTION“ Do Të Jetë I Suksesshëm Në Planet Tona Të Aferta Në Perspektivë, Bazuar Në Raportin Kërkesë-Ofertë Të Tregut Si Edhe Në Përmbushjen E Pritshërive Të Klientëve Tanë.

Pranë Shkëmbit Të Kavajës, Durrës

Projekte Të Tjera