Projekti:

Kashar 3
Kashar 3

Godinë Banimi Dhe Shërbimi 1 - 7 - 9 Kate

Godinë Banimi Dhe Shërbimi 1 - 7 - 9 Kate + 1 Kat Parkim Nëntokë, Punimet Për Të Cilin Kanë Filluar Në Prill Të Vitit 2015 Me Investues Dhe Ndërtues Shoqërinë “ARLIS CONSTRUCTION“ Dhe Pozicionohet Në Rr: Sandër Prosi, Kashar, Tiranë, Ky Kompleks Ofron Një Vend Të Qetë Dhe Me Ajër Të Pastër, Perfekt Për Shtëpinë Tuaj. Hapësira Të Ndriçuara, Të Bollshme Dhe Standarte Të Larta Në Ndërtim, Cilësinë Maksimale Dhe Teknologjinë Bashkëkohore. Kompleksi Ka Një Sipërfaqe Totale Prej 10.125 M2 Dhe Përbëhet Nga 1 Objekt 1 -7 - 9 Kate + 1 Kat Parkim Nëntokë.Edhe Ky Projekt, I “ARLIS CONSTRUCTION“, Ka Rezultuar I Suksesshëm Bazuar Në Raportin Kërkesë - Ofertë Të Tregut Si Edhe Në Përmbushjen E Pritshërive Të Klientëve Tanë. Brenda Kompleksit Mund Të Gjeni Gjithçka Që Nevojitet, Duke Filluar Nga Hapësirat Rekreative, Hapësira Të Gjelbëruara, Lulishte, Bare, Etj.

Rr. Sandër Prosi, Kashar, Tiranë

Projekte Të Tjera