Projekti:

Gran Melia
Gran Melia

Kompleks banimi Dhe Hotel

(2024-2029) Një Hotel Me Pesë Yje Në Rivierën Shqiptare, Buzë Detit Jon, Në Bashkëpunim Me “Melia International”. Objekti Eshte Strukture Akomoduese Hoteliere, Ku Do Perfshihen 120 Dhoma, Restorant, Pishine Per Femije Dhe Te Rritur, SPA, Palester, Zone E Dedikuar Per Femijet, Kazino, Diskoteke Dhe Parkime Nentokesore. Objekti Do Te Ndertohet Ne Vijen E Pare Bregdetare Dhe Pjese E Tij Do Te Jete Dhe Nje Beach Bar. Projekti Eshte Pjese E Kompleksit Green Coast 2, I Konceptuar Me Vila Dhe Apartamente, Kontretisht Do Te Jene 9 Vila Dhe 69 Apartamente. Vilat Do Te Jene 2 Tipologji Dhe Apartamentet Do Te Jene Te Tipologjise 1+1 Dhe 2+1, Duke Perfshire Dhe Parkime Nentokesore Per To.

Palasa, Himarë

Projekte Të Tjera