Projekti:

The Courtyard
The Courtyard

Dunedin Tampa, The Plaza

DUNEDIN TAMPA, THE PLAZA është Një Projekt Në Perspektivë Në Planet Tona Të Afërta Si Pjesë Përbërse E “ARLIS CONSTRUCTION“. Godinë Banimi Dhe Shërbimi E Përbëre Nga 3-Kate Banimi + 1 Kat Parkimi Nëndhe, Siperfaqe Trualli 33.700 Sq = 3400 M2, Si Dhe Siperfaqe Ndërtimi 71.500 SQ = 72.000 M2.

Dunedin, Tampa, Florida, USA

Projekte Të Tjera