Projekti:

Rezidencë Farkë
Rezidencë Farkë

Rezidencë Banimi 3 Kate

Godina Banimi 3 Katëshe, Punimet Për Të Cilin Kanë Filluar Në Shator Të Vitit 2014 Me Investues Dhe Ndërtues Shoqërinë “ARLIS CONSTRUCTION“, Ndodhet Në Komunën Farkë, Tiranë Dhe Ka Një Sipërfaqe Totale Prej 10.200 M2. Objekti Ofron Hapësira Të Ndriçuara Dhe Të Bollshme, Pamje Fantastike Nga Hapësirat E Gjebëruara Të Komunës Farkë, Standarte Të Larta Në Ndërtim, Cilësinë Maksimale Dhe Teknologjinë Bashkëkohore. Edhe Ky Projekt, I “ARLIS CONSTRUCTION“ Do Te Jetë I Suksesshëm Në Planet Tona Te Afërta Në Perspektivë, Bazuar Në Raportin Kërkesë-Ofertë Të Tregut Si Edhe Në Përmbushjen E Pritshërive Të Klientëve Tanë.

Komuna Farkë, Tiranë

Projekte Të Tjera