Projekti:

Tirana Lake
Tirana Lake

Kompleks banimi dhe shërbimi

(2025-2030) Një Kompleks Unik Pranë Liqenit Të Tiranës, Në Një Nga Zonat Më Të Mira Të Qytetit, Me Një Qendër Tregtare Të Jashtëzakonshme, Zyra Dhe Apartamente Luksoze Me Pamje Nga Liqeni Dhe Parku Pranë Tij.

Rr. Kosovarëve, Tiranë

Projekte Të Tjera