Projekti:

Plazh, Durrës
Plazh, Durrës

Godina Banimi Dhe Shërbimi 4-6 Kate

Dy Godina Banimi Dhe Shërbimi 4-6 Kate +2 Kate Parkim Nëntokë, Punimet Për Të Cilin Kanë Filluar Në Maj Të Vitit 2011, Me Investues Dhe Ndërtues Shoqërinë “ARLIS CONSTRUCTION“, Ndodhet Në Rruga Pavarësia, Lagjja Nr. 13, Plazh, Durres, Në Një Zonë Mjaft Të Përshtatshme Për Shtëpi Pushimi Dhe Jo Vetëm. Me Një Sipërfaqe Totale Prej 6.644 M2, Objekti është I Përbërë Prej 2 Godinave 4 - 6 Kate +2 Kate Parkim Nëntokëdhe Ofron Hapësira Të Ndriçuara, Të Bollshme, Dhe Standarte Të Larta Në Ndërtim.

Rr. Pavarësia, Lagjja Nr. 13, Plazh, Durrës

Projekte Të Tjera