Projekti:

Farmacia 10
Farmacia 10

Kompleks Banimi Dhe Shërbim Dhe Hotelerie 2, 8, 9, 10 Dhe 12 Kate

Farmacia 10 është Një Godinë Banimi, Shërbimi Dhe Hotelerie 2, 8, 9, 10 Dhe 12 Kate Me 2 Kate Parkim Nëntokë. Objekti është I Pozicionuar Në Lindje Të Qytetit Të Tiranës, Në Një Prej Rrugëve Kryesore Të Saj, Në Rrugën E Dibrës, Pranë Unazës. Kjo Zonë Po Zhvillohet Me Hapa Të Shpejtë, Sidomos Vitet E Fundit, Si Një Zonë Rezidenciale Me Të Gjitha Facilitetet Dhe Shërbimet Që Shoqërojnë Qëndrat E Banuara.

Rruga E Dibrës, Tiranë


Zgjidhni shkallën në foton e mëposhtëme:

  • IZOLIMI AKUSTIK

    Muret ndarës midis apartamenteve dhe muret ndarës me korridoret e shkallëve do të jenë termikisht të izoluar duke përdorur pambuk mineral me trashësi 50 mm të vendosur ndërmjet dy mureve prej 10 cm.


  • TERMOIZOLIMI / FASADA

    Teknologjia e përdorur për termoizolim ju mundëson të keni një ambjent banimi të fresket në verë dhe të ngrohtë në dimër, duke ju kursyer enerkgjine elektrike.


  • AMBJENTE TË PËRBASHKETA

    Oborret e brendshme që krijohen, do të trajtohen me hapësira të gjelbërta për ti ofruar një ambjent të jashtëm sa më të mirë dhe të rehatshëm për banorët e objektit: sheshe, trotuare, gjelbërim, ndriçim i jashtëm, ambjente shplodhëse dhe hapësira shërbimi për bar, kafe, restorant, etj.


Projekte Të Tjera