Projekti:

Objekti Liqeni
Objekti Liqeni

Godinë Banimi Dhe Shërbimi 6 Kate

Objekti Liqeni, Punimet Për Të Cilin Kanë Filluar Në Mars Të Vitit 2010, Me Investues Dhe Ndërtues Shoqërinë “ARLIS CONSTRUCTION“, Ndodhet Në Komuna Farkë, Tiranë Dhe Ka Një Sipërfaqe Totale Prej 5.837 M2. Objekti Përbëhet Nga 1 Godinë 5 Dhe 6 Katëshe Dhe Ofron Hapësira Të Ndriçuara Dhe Të Bollshme, Pamje Fantastike Nga Hapësirat E Gjebëruara Të Komunës Farkë Dhe Standarte Të Larta Në Ndërtim. Ndërtimi I Godinave Ka Përfunduar Dhe është E Banuar 100%.

Komuna Farkë, Tiranë

Projekte Të Tjera