Projekti:

Clearwater Beach
Clearwater Beach

The Clearwater Beach

“CLEARWATER BEACH“ Eshtë Një Projekt Në Perspektivë Në Planet Tona Të Afërta Si Pjesë Perbërse E “ARLIS CONSTRUCTION“. Godinë Banimi Dhe Shërbimi E Përbërë Prej 8-Kate Banimi +1 Kat Parkimi Nëndhe, Sipërfaqe Trualli 43.000 SQ = 4400 M2 Si Dhe Siperfaqe Ndërtimi 97.000 SQ = 9800 M2.

Clearwater, Tampa, Florida, USA

Projekte Të Tjera