Projekti:

Square 21
Square 21

Kompleks Banimi Dhe Shërbimi 2, 3, 10 Dhe 11 Kate

Square21, Godinë Banimi Dhe Shërbimi 10 – 11 Kate +2 Kate Nëntoke, 1 Kat Parkimi Dhe 1 Kat (Nën Toke) Dedikuar Argëtimit Dhe Relaxit. SQ21 Ofron Hapësira Të Ndriçuara Dhe Të Bollshme, Rekreative, Fasada Të Ventiluara, Izolim Akustik Në Brëndësi Të Aparatamenteve, Hapësira Të Gjelbëruara, Lulishte, Pishinë, Ambjente Sportive, Dyqane Etj.

Rr. E Kavajës, Pranë Policisë Bashkiake, Tiranë


Zgjidhni shkallën në foton e mëposhtëme:
APARTAMENTE

Kompleksi Square21 ofron mbi 1000 njësi banimi. Apartamente 1+1 , 2+1, 3+1, 4+1 dhe 5+1. Gjithçka për një jetesë me standatet më të larta dhe me teknologjinë e fjalës së fundit.

NJËSI TREGTARE

Prane kompleksit Square21 mund të gjeni vendin ideal për biznesin tuaj. Me një vendodhje në qender të Tiranës dhe ekspozim maksimal nëpërmjet fasadës moderne.

PARKING

Me një kat nëntoke të dedikuar parkimit të automjeteve, kompleksi Square21 ofron parkim modern dhe të sigurt për banoret edhe bizneset pranë tij.


 • DETAJET E NDERTIMIT

  Miratimin e lejes së ndërtimit për strukturën “Godinë banimi dhe shërbime 2, 3, 10 dhe 11 kat me 2 kat parkim dhe shërbime nëntokë, në rrugën e “Kavajës”, në pronë të shoqërisë “ARLIS NDËRTIM” sh.p.k, z. Dorian Kale, z. Fation Veizaj, me zhvillues dhe subjekt ndërtues shoqëria “ARLIS NDËRTIM” sh.p.k”.

  Data e fillimit te punimeve ne kompleks dhe mbarimi i tyre: 1 KORRIK 2017 – DHJETOR 2020.


 • FASADE E VENTILUAR

  Fasada e Ventiluar e Square 21 ofron qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi të fasadës si dhe efiçencë të lartë në kursimin e energjisë për ngrohje dhe për ftohje.


 • NGROHJE / FTOHJE

  Sistemi i ngrohjes dhe i ftohjes tek Square 21 është realizuar me një nga markat kryesore të fushës së klimës në mbarë Europën.

  Vaillant është lider në Europë përsa i përket sistemeve të ngrohjes, ventilimit dhe kontrollit të klimes. Ky sistem siguron efiçencë dhe ju mundëson të kurseni energji në ngrohje dhe në ftohje.

  Square 21 ofron një koncept ekologjik klime për çdo hapsire banimi, ku banorët mund t’i largohen zhurmës dhe ajrit të ndotur.


 • SITEMI HIDRAULIK

  Sistemi Hidraulik tek Square 21 është realizuar duke përdorur teknologjine e REHAU.

  Si një nga kompanitë me eksperiencë shumë vjeçare në menaxhimin e sistemeve hidraulike. Zgjidhja e sistemit hidraulik ne Square 21 është një zgjidhje e plotë dhe ekologjike për nevojat e çdo banori.

  Materialet e përdorura janë të testuara dhe të përzgjedhura për të patur një jetëgjatësi maksimale.

  Instalimi i sistemit hidraulik në tualeteështë nje nga risitë e Square 21. Për kasetat e shkarikimit është përdorur teknologjia Viega.


 • TERMOIZOLIMI

  Teknologjia e perdorur për Termoizolimin e Square 21 ju mundëson të keni një ambient banimi të fresket në verë dhe të ngrohtë në dimër duke ju kursyer energjinë elektrike.

 • IZOLIM AKUSTIK

  Izolimi akustik tek Square 21 është realizuar me teknologjinë e fjalës së fundit për të ofruar një jetesë me standartet më të larta që ju largon nga zhurma e qytetit.


Projekte Të Tjera