Hyrja 7-9-53 (farmacia10)

Hyrja 7-9-53 është apartament në shitje nga Arlis Construction dhe është pjesë e projektit farmacia10. Na kontaktoni nëse jeni të interesuar.

Kontaktoni
farmacia10

Apartament 2+1, Kati 9, (7-9-53)

  • Tipi: Apartament 2+1
  • Shkalla: 7
  • Kati: 9
  • Sip m2: 112.5m2
Na kontaktoni nëse jeni të interesuar për të blerë këtë apartament.
Telefononi në numrin +355697007777 ose na dërgoni një kërkesë nga moduli i mëposhtëm: