Hyrja 5-7-34 (farmacia10)

Hyrja 5-7-34 është apartament në shitje nga Arlis Construction dhe është pjesë e projektit farmacia10. Na kontaktoni nëse jeni të interesuar.

Kontaktoni
farmacia10

Apartament 2+1, Kati 7, (5-7-34)

  • Tipi: Apartament 2+1
  • Shkalla: 5
  • Kati: 7
  • Sip m2: 100m2
Na kontaktoni nëse jeni të interesuar për të blerë këtë apartament.
Telefononi në numrin +355697007777 ose na dërgoni një kërkesë nga moduli i mëposhtëm: