Hyrja 3-2-6 (farmacia10)

Hyrja 3-2-6 është apartament në shitje nga Arlis Construction dhe është pjesë e projektit farmacia10. Na kontaktoni nëse jeni të interesuar.

Kontaktoni
farmacia10

Apartament 1+1, Kati 2, (3-2-6)

  • Tipi: Apartament 1+1
  • Shkalla: 3
  • Kati: 2
  • Sip m2: 64.7m2
Na kontaktoni nëse jeni të interesuar për të blerë këtë apartament.
Telefononi në numrin +355697007777 ose na dërgoni një kërkesë nga moduli i mëposhtëm: