Hyrja 2-2-6 (sq21)

Hyrja 2-2-6 është apartament në shitje nga Arlis Construction dhe është pjesë e projektit sq21. Na kontaktoni nëse jeni të interesuar.

Kontaktoni
sq21

Apartament 2+1, Kati 2, (2-2-6)

  • Tipi: Apartament 2+1
  • Shkalla: 7
  • Kati: 2
  • Sip m2: 99m2
  • Sip. Shërbimit: 14.8m2

Ky apartament është shitur.