Hyrja 1-2-5 (sq21)

Hyrja 1-2-5 është apartament në shitje nga Arlis Construction dhe është pjesë e projektit sq21. Na kontaktoni nëse jeni të interesuar.

Kontaktoni

Apartament 2+1, Kati 2, (1-2-5)

  • Tipi: Apartament 2+1
  • Shkalla: 6
  • Kati: 2
  • Sip m2: 90.7m2
  • Sip. Shërbimit: 13.6m2
Na kontaktoni nëse jeni të interesuar për të blerë këtë apartament.
Telefononi në numrin +355697007777 ose na dërgoni një kërkesë nga moduli i mëposhtëm: