Hyrja 2-9-43 (sq21)

Hyrja 2-9-43 është apartament në shitje nga Arlis Construction dhe është pjesë e projektit sq21. Na kontaktoni nëse jeni të interesuar.

Kontaktoni
sq21

Apartament 2+1, Kati 9, (2-9-43)

  • Tipi: Apartament 2+1
  • Shkalla: 11
  • Kati: 9
  • Sip m2: 86m2
  • Sip. Shërbimit: 13.7m2

Ky apartament është shitur.