Hyrja 1-1-1 (sq21)

Hyrja 1-1-1 është apartament në shitje nga Arlis Construction dhe është pjesë e projektit sq21. Na kontaktoni nëse jeni të interesuar.

Kontaktoni
sq21

Apartament 2+1, Kati 1, (1-1-1)

  • Tipi: Apartament 2+1
  • Shkalla: 12
  • Kati: 1
  • Sip m2: 117.6m2
  • Sip. Shërbimit: 18.8m2
Na kontaktoni nëse jeni të interesuar për të blerë këtë apartament.
Telefononi në numrin +355697007777 ose na dërgoni një kërkesë nga moduli i mëposhtëm: