Hyrja 4-7-29 (sq21)

Hyrja 4-7-29 është apartament në shitje nga Arlis Construction dhe është pjesë e projektit sq21. Na kontaktoni nëse jeni të interesuar.

Kontaktoni

Apartament 2+1, Kati 7, (4-7-29)

  • Tipi: Apartament 2+1
  • Shkalla: 4
  • Kati: 7
  • Sip m2: 95.8m2
  • Sip. Shërbimit: 14.4m2
Na kontaktoni nëse jeni të interesuar për të blerë këtë apartament.
Telefononi në numrin +355697007777 ose na dërgoni një kërkesë nga moduli i mëposhtëm: