Hyrja 5-11-51 (farmacia10)

Hyrja 5-11-51 është apartament në shitje nga Arlis Construction dhe është pjesë e projektit farmacia10. Na kontaktoni nëse jeni të interesuar.

Kontaktoni
farmacia10

Apartament 3+1, Kati 11, (5-11-51)

  • Tipi: Apartament 3+1
  • Shkalla: 5
  • Kati: 11
  • Sip m2: 123.4m2
Na kontaktoni nëse jeni të interesuar për të blerë këtë apartament.
Telefononi në numrin +355697007777 ose na dërgoni një kërkesë nga moduli i mëposhtëm: