Hyrja 4-8-46 (farmacia10)

Hyrja 4-8-46 është apartament në shitje nga Arlis Construction dhe është pjesë e projektit farmacia10. Na kontaktoni nëse jeni të interesuar.

Kontaktoni
farmacia10

Apartament 2+1, Kati 8, (4-8-46)

  • Tipi: Apartament 2+1
  • Shkalla: 4
  • Kati: 8
  • Sip m2: 113.5m2

Ky apartament është shitur.