Hyrja 5-1-2 (farmacia10)

Hyrja 5-1-2 është apartament në shitje nga Arlis Construction dhe është pjesë e projektit farmacia10. Na kontaktoni nëse jeni të interesuar.

Kontaktoni
farmacia10

Apartament 2+1, Kati 1, (5-1-2)

  • Tipi: Apartament 2+1
  • Shkalla: 5
  • Kati: 1
  • Sip m2: 92.2m2
Na kontaktoni nëse jeni të interesuar për të blerë këtë apartament.
Telefononi në numrin +355697007777 ose na dërgoni një kërkesë nga moduli i mëposhtëm: