Hyrja 4-3-13 (farmacia10)

Hyrja 4-3-13 është apartament në shitje nga Arlis Construction dhe është pjesë e projektit farmacia10. Na kontaktoni nëse jeni të interesuar.

Kontaktoni
farmacia10

Apartament 3+1, Kati 3, (4-3-13)

  • Tipi: Apartament 3+1
  • Shkalla: 4
  • Kati: 3
  • Sip m2: 130.8m2
Na kontaktoni nëse jeni të interesuar për të blerë këtë apartament.
Telefononi në numrin +355697007777 ose na dërgoni një kërkesë nga moduli i mëposhtëm: