Hyrja 2-4-9 (farmacia10)

Hyrja 2-4-9 është apartament në shitje nga Arlis Construction dhe është pjesë e projektit farmacia10. Na kontaktoni nëse jeni të interesuar.

Kontaktoni
farmacia10

Apartament 2+1, Kati 4, (2-4-9)

  • Tipi: Apartament 2+1
  • Shkalla: 2
  • Kati: 4
  • Sip m2: 122.5m2
Na kontaktoni nëse jeni të interesuar për të blerë këtë apartament.
Telefononi në numrin +355697007777 ose na dërgoni një kërkesë nga moduli i mëposhtëm: