Hyrja 2-2-4 (farmacia10)

Hyrja 2-2-4 është apartament në shitje nga Arlis Construction dhe është pjesë e projektit farmacia10. Na kontaktoni nëse jeni të interesuar.

Kontaktoni
farmacia10

Apartament 2+1, Kati 2, (2-2-4)

  • Tipi: Apartament 2+1
  • Shkalla: 2
  • Kati: 2
  • Sip m2: 94m2
  • Sip. Ballkonit: 50.5m2
Na kontaktoni nëse jeni të interesuar për të blerë këtë apartament.
Telefononi në numrin +355697007777 ose na dërgoni një kërkesë nga moduli i mëposhtëm: