Hyrja 1-10-74 (farmacia10)

Hyrja 1-10-74 është apartament në shitje nga Arlis Construction dhe është pjesë e projektit farmacia10. Na kontaktoni nëse jeni të interesuar.

Kontaktoni
farmacia10

Apartament 1+1, Kati 10, (1-10-74)

  • Tipi: Apartament 1+1
  • Shkalla: 1
  • Kati: 10
  • Sip m2: 69.8m2
Na kontaktoni nëse jeni të interesuar për të blerë këtë apartament.
Telefononi në numrin +355697007777 ose na dërgoni një kërkesë nga moduli i mëposhtëm: